Εννέα στελέχη από την οργάνωση Παλαιού Φαλήρου της ΔΗΜΑΡ αποχώρησαν χθες από τις τάξεις του κόμματος κατηγορώντας την ηγεσία της Αγ. Κωνσταντίνου για «ολοκληρωτική μετάλλαξη και μεταμορφισμό του κόμματος» από τις εκλογές και έπειτα.

Ads

 
Πρόκειται για τους Γιούλη Ζήκου, υποψήφια β’ Αθήνας, Γιάννη Κεχρά, Νίκο Λιάρο, Ελένη Μάνου, Μαρία Μπολοντζάκη, Ανδρέα Ρουμπέλα, Αγγελική Σερέτη – Κοντώση, Μιχάλη Φανουράκη, μέλος του Γραφείου της β’ Αθήνας, και Ιωακείμ Φωκά.
 
«Η συμμετοχή και η στήριξη στην τρικομματική κυβέρνηση προκαλεί σοβαρές συνέπειες στην κομματική λειτουργία αποψιλώνοντας την βάση του κόμματος», αναφέρουν τα εννέα στελέχη σε ανακοίνωσή τους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών, οι εννέα θα προσχωρήσουν στην πολιτική κίνηση που ετοιμάζουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς με τους Ανδρέα Νεφελούδη και Στέφανο Μπαγιώργο, την οποία συνυπογράφουν ακόμη 50 στελέχη που αποχώρησαν από την ΔΗΜΑΡ. Η πολιτική κίνηση θα παρουσιαστεί επισήμως στις 31 Μαρτίου.