Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε εκδηλώσεις και δράσεις στη μνήμη της, με την προσφορά δωρεάν προληπτικού μαστογραφικού ελέγχου να ξεχωρίζει.

Ads

Ειδικότερα, η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο.

Η δράση αυτή άλλωστε εντάσσεται στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, καθώς η Φώφη Γεννηματά εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας.

«Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που θα παράσχει δωρεάν τον προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.
Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο 210-3665378.

Ads

Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις και δράσεις:

  • Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 18.30μμ, θα πραγματοποιηθεί προγραμματική εκδήλωση για την Υγεία και το Κράτος Πρόνοιας στο ξενοδοχείο CARAVEL με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.
  • Εκείνη την εβδομάδα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες.