Τέλος στη σεζόν του ανακοίνωσε ότι βάζει ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά τον αποκλεισμό του στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Ads

Σε μια συγκλονιστική ανάρτησή του στο Twitter, ο Έλληνας πρωταθλητής και 4ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο αποκάλυψε πως τα προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια της χρονιάς του προκάλεσαν κρίση πανικού, η οποία τον οδήγησε σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό.

«Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου» τόνισε.

Ολόκληρη η ανάρτησή του Εμμανουήλ Καραλή στο Twitter

Ads

«Μετά από ένα τραυματισμό που είχα κατά τη διάρκειας της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να ρίξουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού, που είχε ως συνέπεια να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό.

Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό απλώς έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς o “κακός” Μανόλο κυριάρχησε περισσότερο.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως συνηθίζω να κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και αισθάνομαι εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου».