Διάσταση απόψεων καταγράφηκε για μια ακόμη φορά στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ με αφορμή την αστυνομική εισβολή σε προβολές της ταινίας Τζόκερ. Κι αυτό παρά το γεγονός πως το κόμμα πήρε επισήμως θέση καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Ads

Αφορμή για το νέο κύκλο αντιπαράθεσης στάθηκε μια ανάρτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος επιχείρησε «να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος και ιδρυτικού στελέχους της «Κίνησης 81», Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ανέφερε: «Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ, να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς , αγγίζει τα όρια της γελοιότητας».

Η συνέχεια στα social media συνεχίστηκε με τα δυο στελέχη να ανταλλάσσουν αιχμές.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από τη μεριά του απάντησε γράφοντας σε ανάρτησή του ότι «έγιναν εκλογές πρόσφατα και αποφάσισε ο κόσμος για όλους μας», με τον Σταμάτη Μαλέλη να ανταπαντά σημειώνοντας: «Υπερασπίζεσαι το υπάρχον εκλογικο σύστημα που θελουμε ν αλλάξουμε ! Οδυσσέα μην καταπιέζεται άλλο! Πάντως είσαι εκτός γραμμής».

Νωρίτερα πάντως το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του, είχε σχολιάσει σχετικά με το ζήτημα: «Από τη φημολογία για fake news περάσαμε στην οργή της αρμόδιας υπουργού Πολιτισμού. Όμως ακόμη και ο υπερβάλλων ζήλος υπηρεσιακών παραγόντων έχει άμεση σχέση με μια περιρρέουσα πολιτική αντίληψη, που μετατρέπει την Ελληνική Αστυνομία ξανά σε χωροφυλακή. Από τις δήθεν μεταρρυθμίσεις, στην επιστροφή στο χθες. Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται πολλές παρτίδες για να βγάλει τζόκερ…».