Μπάχαλο επικρατεί αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό που αποτέλεσε την επικοινωνιακή αιχμή του δόρατος της κυβέρνησης για την ανάπτυξη. 

Ads

Στις πληροφορίες που θέλουν τον φάκελο ενός εκ των δυο ενδιαφερόμενων σχημάτων (της κοινοπραξίας Mohegan Gaming – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και της Hard Rock International), να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αναφορικά με τα νομιμοποιητικά έγγραφα, προστίθενται και οι δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Hard Rock, Τζιμ Άλεν. 

Ο Τζιμ Άλεν έκανε χθες δηλώσεις στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι υπάρχουν νομικοί σύμβουλοι με διττό ρόλο, οι οποίοι επηρεάζουν την αρμόδια επιτροπή προς όφελος του ενός εκ των δύο διεκδικητών του έργου.

«Ενημερώσαμε την Επιτροπή Διενέργειας και την Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων για κάποιες ανησυχίες που έχουμε επί της διαδικασίας. Ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν νομικοί σύμβουλοι που δεν συμβουλεύουν απλά την επιτροπή, αλλά και τον άλλον συμμετέχοντα, τον ανταγωνιστή. Προφανώς αυτό με ανησύχησε πολύ και το επισημάναμε στους υπουργούς με τους οποίους είχαμε συναντήσεις» είπε στην τηλεοπτική παρέμβασή του ο επικεφαλής της Hard Rock International, ο οποίος πρόσθεσε:

Ads

«Έχουμε παρουσία σε 75 χώρες του κόσμου, έχουμε εμπειρία σε τέτοιες διαδικασίες. Προφανώς θα εξαντλήσουμε κάθε έννομο δικαίωμα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί η δράση μας είναι διεθνής. Είμαστε μια εταιρεία διεθνούς εμβέλειας και όχι μια τοπική επιχείρηση. Αν καταγγείλουμε τη διαδικασία – και δεν λέμε ότι το θέλουμε, αλλά αν το κάνουμε – προφανώς θα υπάρξει μεγάλη ανησυχία για το αν κάποιος θα θελήσει να κάνει δουλειές στην Ελλάδα».