Την δική της απάντηση σε όσα δήλωσε η Ιωάννα Μάνδρου, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο σπρώχτηκε στη θάλασσα από μέλη του πληρώματος Blue Horizon, έδωσε η μητέρα του δολοφονημένου Ζακ, Ελένη Κωστοπούλου.

Ads

Η δημοσιογράφος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων τα εξής για την υπόθεση:

«Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και να τον σκοτώσεις».

Η Ελένη Κωστοπούλου, ο γιος της οποίας ήταν θύμα άγριου ξυλοδαρμού, γεγονός που αποτυπώνεται και στα τρομερά βίντεο που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, με ανάρτησή της, τονίζει τα εξής, υπενθυμίζοντας και την υπόθεση του Βασίλη Μάγγου:

«Κ. Μάνδρου, ο γιος μου πέθανε από κλωτσιές, άρα αυτό που σας ενόχλησε είναι ο τρόπος που πέθανε ο Αντώνης. Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα όπως ο Ζακ ή ένα μήνα αργότερα όπως ο Βασίλειος, δεν θα σας πείραζε, υποθέτω».

Ads