Νέα ανακοίνωση για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, την ώρα που η οικογένεια καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές και σκοτεινά σενάρια κυκλοφορούν στη δημόσια συζήτηση.

Ads

Επί της ουσίας η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., απαντά στα όσα ανέφερε χθες, Τρίτη, ανώτερος δικαστικός μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας στο pelop.gr, όπου έριχνε ευθύνες στην αστυνομία για διαρροές όσον αφορά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Απειλές εναντίον της καταγγέλλει η οικογένεια – Οργή δικαστικού για διαρροές από ΕΛ.ΑΣ

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της το πρωί της Τετάρτης (16.02.2022), ξεκαθάρισε ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ανακοινώσεις θα γίνουν όταν τελειώσουν οι έρευνες.

Ads

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας 

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».