Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της απόπειρας αρπαγής της 28χρονης στα διόδια Ελαιώνα Αχαΐας κατά τη διάρκεια της οποίας την άρπαξαν και επιχείρησαν να την επιβιβάσουν βίαια σε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, κατηγορούνται για ληστεία και εκβίαση σε βάρος της.

Ads

Η αστυνομία αναφέρει πως η γυναίκα είχε μεταβεί πριν δύο ημέρες στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας προκειμένου να επισκεφθεί φιλικό πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί πρόσφατα για υπόθεση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Επιστρέφοντας με το αυτοκίνητό της, την ακολουθούσαν οι δράστες με το δικό τους όχημα, τη σταμάτησαν και την έβγαλαν έξω. Στη συνέχεια, με προτεταμένο μαχαίρι και άσκηση σωματικής βίας την απείλησαν να μην μιλήσει για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και να μην διορίσει συνήγορο υπεράσπισης για το φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες αφαίρεσαν την τσάντα της 28χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα, πριν τραπούν σε φυγή.

Ads