Στο κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας μεταφέρθηκε ύστερα από μια αδιαθεσία ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρύ έμφραγμα.

Ads

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το δήμο, η βλάβη στην αρτηρία αντιμετωπίστηκε επιτυχώς και άμεσα από τους θεράποντες γιατρούς, ο δήμαρχος θα παραμείνει τις επόμενες μέρες στο νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει υγιής και δυνατός στα καθήκοντά του.

«Ευχαριστούμε τη διοίκηση, τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή έδειξαν αμέριστο ενδιαφέρον» τονίζει ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Περάματος μετά τον αποκλεισμό του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό από την δημοτική αρχή και την τοπική κοινωνία.

Ads

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τόνιζε ότι «κυβέρνηση και περιφέρεια αντί να αφουγκραστούν και να κατανοήσουν τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με το ζήτημα των απορριμμάτων στο Σχιστό, εντείνουν την αστυνομοκρατία και καταστολή».

«Να γνωρίζουν ότι ούτε τρομοκρατούμαστε, ούτε θα κάνουμε πίσω με τέτοιες πρακτικές. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την οριστική δικαίωση».