Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την “δημόσια απαίτηση” του Βασίλη Τσιάρτα να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ, με τον ίδιο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να επιμένει επιτιθέμενος με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε όποιον αποδοκίμαζε την δήλωσή του.

Ads

Ενδεικτικό είναι γεγονός ότι αποκάλεσε “σταλινόσπερμα” τον δημοσιογράφο, Νίκο Μπογιόπουλο, ενώ συνεχίζοντας το παραλήρημά του ανέφερε: “Απλά λέω ότι καθυστερούμε ν’ αποβάλουμε τα κομμουνιστικά απόβλητα από τη Βουλή. Συμμορίτες killer”.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ειρωνεύτηκε τον Τσιάρτα αποκαλώντας τον «αργόστροφο», καθώς η είδηση της απαγόρευσης του ΚΚ στην Ουκρανία είναι… 8 ετών.

Εξίσου επιθετικός ήταν και απέναντι στην ιστοσελίδα sdna, το οποίο χαρακτήρισε “ακροαριστερόστρφο σάιτ”.

Υπενθυμίζεται πως η απάντηση από πλευράς ΚΚΕ ήρθε μέσω της επίσημης σελίδας του περιοδικού «Οδηγητής» της ΚΝΕ στο Twitter.

Ειδικότερα, η ανάρτηση αναφέρει:

«Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον Βασίλη Τσιάρτα γιατί το σύστημα “καθυστερεί” να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…».

Γενικότερα ο Βασίλης Τσιάρτας έσπευσε να εμπλακεί μέσω του twitter σε δημόσια αντιπαράθεση με πολλούς από τους χρήστες, που αποδοκίμασαν την δήλωσή του.