Ενταγμένη στον πόλεμο μεταξύ των αντιπάλων συμμοριών της ελληνικής Μαφίας είναι η εκτέλεση του 54χρονου, την Τρίτη, στα Καμίνια, λίγους μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Βαγγέλη Ζαμπούνη στην Ακτή Κονδύλη. Το νέο θύμα, ο Π.Σ., γνωστός και  ως «Παναγής» είναι παλιός γνώριμος των Αρχών.

Ads

Σύμφωνα με το news247, αφού παρακολουθούσαν τον στόχο τους, που είχε έρθει από την Κεφαλονιά όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, για να φιλοξενηθεί σε συγγενικό του πρόσωπο επί της οδού Κατσαντώνη 80, στον Πειραιά, οι δράστες, που είχαν επιβιβαστεί σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, άρχισαν να τον «γαζώνουν» με καλάσνικοφ. Οι σφαίρες βρήκαν το θέμα σε σώμα και κεφάλι, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, ενώ περίπου 500 μέτρα πιο κάτω, στη συμβολή των οδών Καπετάν Γέρμα και αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, οι εκτελεστές εγκατέλειψαν το όχημα που χρησιμοποίησαν και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στην περιοχή, παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις τους όμως, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των εκτελεστών.

Ads

Το 2010, ο 54χρονος είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας στο Χαϊδάρι, την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Παρά το ότι δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, κατάφερε να επιζήσει.

Ο θάνατός του την Τρίτη αποδίδεται σε «συμβόλαιο θανάτου» και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών στον κόσμο της νύχτας, δεδομένου ότι ο 54χρονος είχε πλούσιο ιστορικό ληστειών και εκβιασμών. Αυτό το ξεκαθάρισμα έχει αφήσει νεκρούς ηχηρά ονόματα της Μαφίας από τις αντίπαλες συμμορίες με αφετηρία την εκτέλεση Γρίβα πριν δύο χρόνια στα Γλυκά Νερά.