Νεκρός έπεσε 40χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα, το πρωί 18 Ιουνίου μετά από πυροβολισμούς αγνώστων που του έστησαν καρτέρι.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα βανάκι στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα τον πλησίασε και τον σκότωσαν. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε άλλο άτομο στο σημείο και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα ένα βανάκι βρέθηκε καμένο στον Γέρακα.

Οι Αρχές έχουν διαπιστώσει ότι στη μαφιόζικη εκτέλεση χρησιμοποιήθηκαν δύο καλάσνικοφ από τους δολοφόνους, οι οποίοι σχεδίασαν ένα άκρως επαγγελματικό χτύπημα και μάλιστα, μόλις στις 8 η ώρα το πρωί και σε ένα πολυσύχναστο σημείο, όπως είναι η λεωφόρος Μαραθώνος. Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις έπεσαν περίπου 20 σφαίρες και μάλιστα οι ταμπέλες και η τζαμαρία στο γειτονικό κατάστημα γέμισαν με τρύπες.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Το θύμα αλλά και ο πατέρας του ήταν γνωστοί στις Αρχές και ερευνάται η σχέση τους με ανθρώπους της νύχτας, οι οποίοι μάλιστα είχαν παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο σε υποθέσεις στο παρελθόν, που είχαν απασχολήσει έντονα τις Αρχές. Οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει υπόθεση στην οποία είχαν βρεθεί σε πάρκινγκ οπλισμός και φυσίγγια, ενώ ερευνούν τη σχέση του θύματος με γνωστό πρόσωπο της νύχτας, το όνομα του οποίου είχε συμπεριληφθεί αρκετές φορές σε δικογραφίες του εκβιαστών.

Ads

Το θύμα, σε βάρος του οποίου είχε ξαναγίνει επίθεση, κυκλοφορούσε σύμφωνα με μάρτυρες της περιοχής, με ένα πολυτελέστατο θωρακισμένο αυτοκίνητο, ενώ φρόντιζε πάντα, να έχει μαζί του και την προσωπική του ασφάλεια.

Οι Αρχές ασφαλείας τώρα προσπαθούν να εξακριβώσουν, εάν η συγκεκριμένη δολοφονία έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία ανήμερα του Πάσχα στην περιοχή της Βοιωτίας και αν η εντολή είχε δοθεί από το ίδιο οργανωμένο κύκλωμα της νύχτας.