Όπως είχε προαναγγείλει, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης έστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο  ζητώντας του να γράψει άρθρο αποκατάστασης στην διαδικτυακή εφημερίδα «Ανοιχτό παράθυρο», όπου δημοσιεύτηκε «προσβλητικό και συκοφαντικό» άρθρο, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής.

Ads

Σύμφωνα με το εξώδικο, ο κ. Σκουρλέτης ζητά από τον αρθρογράφο να ανασκευάσει «τους χαρακτηρισμούς περί προβοκάτορα, μανδαρίνου, εγωπαθή, προκλητικού, με νοοτροπία νεοσταλινικού μικροαστού, μαινόμενου υπονομευτή, καθώς και τους ισχυρισμούς ότι για να ενισχύσω τη ραδιουργία κατά του Τσίπρα συνεταιρίσθηκα με τον “χομπίστα της πολιτικής” Τσακαλώτο και την παρέα του που προσπαθεί να οδηγήσει σε ήττα το κόμμα – Φίλης, Βίτσας, Παπαδημούλης – για να βρει αφορμή να θέσει θέμα ηγεσίας και ότι επίκεινται νέες προβοκάτσιες».

Το άρθρο είχε δημοσιευθεί στις 18 Απριλίου στην ιστοσελίδα anoixtoparathyro.gr με συντάκτη τον Γ. Λακόπουλο, υπό τον τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: αποτυχημένος, μοιραίος, τώρα και προβοκάτορας».

Αν ο Γιώργος Λακόπουλος δεν προχωρήσει στην δημόσια αποκατάσταση του κ. Σκουρλέτη, αυτός επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του.

Ads

Το εξώδικο του Πάνου Σκουρλέτη: