Την εξιχνίαση της δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου που είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2019 μέσα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής. 

Ads

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η εκτέλεση του νεαρού Τούρκου μέσα στην καφετέρια ήταν «απάντηση» σε άλλη δολοφονία που είχε διαπραχθεί λίγες ημέρες νωρίτερα και της οποίας δράστης ήταν ο 25χρονος. 

Το θύμα της πρώτης δολοφονίας ήταν ένας 33χρονος που έπεσε νεκρός στις 14 Ιουλίου στο Χαϊδάρι έξω από μία καφετέρια. Ο 25χρονος δράστης είχε και δυο συνεργούς που αναζητούνται. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα εγκλήματα εντάσσονται στο πλαίσιο πολέμου ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες. Η αντίπαλη συμμορία απάντησε με τη δολοφονία του 25χρονου στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη. Δράστες είναι τέσσερις άντρες, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Ads

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.