Αλλαγή «ροής» για έξι στελέχη του Ποταμιού, που ανακοίνωσαν την απόφαση τους να να στηρίξουν στην εκλογική μάχη τη Νέα Δημοκρατία.

Ads

«Αρχικά στρατευθήκαμε με το Ποτάμι. Αυτή τη στιγμή όμως προέχει το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, έστω και με μια ψήφο διαφορά. Δεν μπορούμε να ξαναδώσουμε στον απερχόμενο πρωθυπουργό την πρώτη θέση και άρα την πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων που μας οδήγησαν ένα εκατοστό πριν την καταστροφή», αναφέρουν τα πρώην στελέχη του ποταμιού στην κοινή τους δήλωση.

Σημειώνουν επίσης ότι σήμερα όσο ποτέ απαιτείται συναίνεση και ευρύτερη συνεργασία όλων των μεταρρυθμιστικών, φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων και προσθέτουν: «Αυτή τη συνεργασία μπορεί να τη διασφαλίσει μόνο η πρώτη θέση της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές».

Την κοινή δήλωση υπογράφουν οι Φιλιππίδης Αλέξανδρος (Πανελλήνια Επιτροπή του «Ποταμιού»), Κεχαγιόγλου Ελευθέριος (Εμπειρογνώμονας Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής), Βλάχος Πασχάλης (Συντονιστής Τομέα Οικονομικών), Παπακωνσταντίνου Σωτήριος, (Συντονιστής Α΄ Πειραιώς), Λυμπερόπουλος Βασίλειος-Παναγιώτης (Συντονιστής Τομέα Ασφάλισης), Σεμιτέλος Ευστάθιος (Εμπειρογνώμονας Τομέα Δημόσιας Διοίκησης).

Ads