Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία συνεχίζονται, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κρεβάτι του δωματίου όπου διέμενε η Αγγλίδα, Natalie Christopher, μαζί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της βρέθηκαν κηλίδες αίματος, οι οποίες προέρχονται πιθανότατα από ρινορραγία και αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση DNA.

Ads

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου σε συνεργασία με κλιμάκιο του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της 35χρονης και μέχρι στιγμής επικεντρώνονται στο τελευταίο στίγμα που άφησε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε μέσω της κεραίας τηλεφωνίας των Φούρνων, μέχρι να χαθούν τα ίχνη της.

Οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στην επιχείρηση «χτενίζουν» τους δρόμους του νησιού χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της αγνοούμενης προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν μάρτυρες οι οποίοι είδαν τη νεαρή γυναίκα, ενώ παράλληλα συνδράμουν σκάφη του λιμενικού, ελικόπτερο αλλά και drone.

Υπενθυμίζεται πως η Natalie Christopher βρισκόταν στο νησί της Ικαρίας για διακοπές με τον Κύπριο σύντροφό της και εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας.

Ads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας, όταν ξύπνησε ο 38χρονος δεν την βρήκε στο δωμάτιό τους, και όταν την κάλεσε στο τηλέφωνο εκείνη του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου. Ο ίδιος συνέχισε να της τηλεφωνεί, ωστόσο, δεν κατάφερε να την εντοπίσει ξανά.  Ο 38χρονος Κύπριος άνδρας δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες. 

Χτες ήταν προγραμματισμένο το ζευγάρι να ταξιδέψει μέσω Αθήνας για την Κύπρο.