Νέα κόντρα και μάλιστα σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ξέσπασε σήμερα μεταξύ του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Ανδρέα Παπαμιμίκου. 

Ads

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον Ανδρεά Παπαμιμίκο ότι «ανέλαβε αρμοδιότητες και ευθύνες πιο πάνω από το μπόι του».

«Εγώ για τον κ. Παπαμιμίκο είπα ότι δεν είναι καλός γραμματέας του κόμματος. Και κατά τη γνώμη μου το διέλυσε το κόμμα και έχει ευθύνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός για κάποια άλλη κομματική ή πολιτική θέση» είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο καθένας πρέπει να βρεθεί στην κατάλληλη θέση. Ο ίδιος βρέθηκε σε θέση που ήταν παραπάνω από το μπόι του. Εγώ θα κρίνω τη θέση που θα πάει ο καθένας. Κι αν του πω να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης, εφόσον είναι στρατιώτης στις αρχές μας, θα πάει. Και πρέπει να πάει. Και από τη στιγμή που θα υπάρχει πρόεδρος και θέλει να υπηρετήσει τις αρχές μας, θα πάει εκεί που θα του πω. Και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Για γραμματέας δεν κάνει, όμως» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Ads

Και ποιος είδε τον Παπαμιμίκο και δεν τον φοβήθηκε! Την απάντησή του έδωσε μέσω facebook καλώντας μάλιστα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε δημόσιο διάλογο είτε στα κομματικά όργανα είτε αλλού, με στόχο, όπως λέει, «να ειπωθούν πολλές αλήθειες».

«Όταν ένας πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το γραμματέα του κόμματος «πορτιέρη», ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα» γράφει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. 

Υποστηρίζει πως προσωπικά έχει μάθει στην πολιτική να δίνει μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα και για αυτό προσκαλεί τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, σε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς.

«Ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες, εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες» τονίζει και υπογραμμίζει ότι μέχρι τότε δεν θα ακολουθήσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον δρόμο που έχει επιλέξει.