«Εισβολή» στο γραφείο του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή πραγματοποίησε η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εξαπολύοντας χαρακτηρισμούς και ύβρεις εναντίον του. 

Ads

Η ανεξάρτητη βουλευτής – εδώ και αρκετό διάστημα έχει αποχωρήσει από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη – κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ότι πουλάει βουλευτές για να εξασφαλίσει μια έδρα στη ΝΔ. 

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο Βασίλης Λεβέντης δεν ήταν στο γραφείο του. Ωστόσο, η βουλευτής φώναζε μέσα και έξω από αυτό. 

«Εγώ θα αποκαλύψω πώς πουλάει τους βουλευτές του», «δεν έχει μπέσα, ντροπή», «δεν έχει τσίπα, πουλά τους βουλευτές του για μια έδρα στη Νέα Δημοκρατία», ήταν μερικές από τις εκφράσεις που εκστόμισε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 

Ads

Κατά τις πληροφορίες, το γεγονός που έκανε έξαλλη την βουλευτή, ήταν η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων που ακολούθησε της ομιλίας του Μάριου Γεωργιάδη στο συνέδριο της ΝΔ. 

Συγκεκριμένα, ενώ ο Μάριος Γεωργιάδης παρουσιάστηκε στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υπέρμαχος της μετεκλογικής συμπόρευσης των δύο κομμάτων, λέγοντας: 

«είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα μαζί σας, εφόσον αγκαλιάσετε τις δικές μας θέσεις», την Κυριακή το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε τα σενάρια συνεργασίας, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση από συγκεκριμένα ΜΜΕ.