Νεκρός βρέθηκε τελικά ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής  του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου και είχε εκδοθεί SilverAlert.

Ads

Ο Βασίλης Μελενικλής εξαφανίστηκε από το σπίτι της γιαγιάς του στην Προσοτσάνη Δράμας. Είχε πάρει από εκείνη 2.000 ευρώ για μία εγχείρηση που έπρεπε να κάνει στο χέρι του και είχε προγραμματισμένο ραντεβού σε κλινική της Θεσσαλονίκης. 

Ωστόσο, με ταξί, μετέβη από το σπίτι της γιαγιάς του στην Αλιστράτη Σερρών και πήγε σε ένα σπίτι, όπου τελικά προέκυψε πώς έμεναν γνωστοί του. 

Η Ασφάλεια Δράμας όλο αυτό το χρονικό διάστημα ερευνούσε την υπόθεση και έτσι σήμερα μετέβηκε κλιμάκιο αστυνομικών στο συγκεκριμένο σπίτι. 

Ads

Ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών φαίνεται ότι «έσπασαν» οι δράστες και ομολόγησαν τις πράξεις τους και οι αστυνομικοί σκάβοντας στην αυλή του σπιτιού εντόπισαν θαμμένη την σορό του άτυχου άντρα.

Οι δράστες φέρονται να ισχυρίζονται αρχικά ότι έκαναν μαζί χρήση ουσιών, πέθανε, του πήραν τα λεφτά και τον έθαψαν, όμως οι αστυνομικοί κρατούν επιφυλάξεις μέχρι να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστώσουν αν φέρει τραύματα.

Αν και τα ρούχα του θύματος ταιριάζουν απόλυτα με τα ρούχα που φορούσε ο Μελενικλής όταν εξαφανίστηκε, θα ακολουθήσει ταυτοποίηση DNA και βεβαίως νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου του. 

Η έρευνα και οι ανακρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και με το πέρας της διαδικασίας αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές της Δράμας.