Ο Αλέξης Κούγιας, έκλεισε εκνευρισμένος το τηλέφωνο ενώ μιλούσε live στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο OPEN, αντιδρώντας μ’ αυτόν τον τρόπο, σε ερώτηση της παρουσιάστριας.

Ads

Αναλυτικότερα, ο κύριος Κούγιας, εξηγώντας τους λόγους που ανέλαβε την υπέρασπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, υποστήριξε ότι «στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει τίποτα σχετικό με παιδοφιλία ή παιδεραστία», για να συνεχίσει, λέγοντας:

«Τόσες μέρες ακούτε εσείς και εγώ, ανθρώπους να μιλάνε για 41 μάρτυρες, για παιδιά τα οποία βιάστηκαν και τελικά διαβάζοντας τη δικογραφία, είδα πως είναι μια δικογραφία 9 φύλλων, με δύο μηνύσεις, μια κυρία η οποία είναι στον χώρο του θεάτρου και δηλώνει ερωτευμένη με τον κ. Λιγνάδη, ενώ είχε παράλληλη σχέση με τον σύντροφο της».

«Και τι μας νοιάζει αυτό κύριε Κούγια», απάντησε η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στους ισχυρισμούς του δικηγόρου για τη γυναίκα-μάρτυρα, με τον συνήγορο υπεράσπισης του Δ. Λιγνάδη να αναφέρει, «τι σας νοιάζει εσάς; Για αυτό με πήρατε. Θα πρέπει να γυρίσω στο δικαστήριο. Χάρηκα πολύ», προτού κλείσει το τηλέφωνο.

Ads

«Γιατί το έκανε αυτό; Για χαζούς μας περνάει;», ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.