To πολωτικό και διχαστικό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτεί η απάντηση του Παύλου Πολάκη προς την υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλουκαι το όσα υποστήριξε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

Ads

«Δεν τσιμπάω! Ματαιοπονείς» απαντά ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στο «κατηγορώ» της Έφης Αχτσιόγλου περί συστηματικών υβριστικών επιθέσεων απέναντι στην ίδια, στους προηγούμενους υποψηφίους αλλά και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

«Όλοι την Κυριακή (σ.σ. 24 Σεπτεμβρίου) στις κάλπες για μια μεγάλη και καθαρή ΝΙΚΗ του Στέφανου Κασσελάκη!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Πολάκης και προσθέτει:

«Για τη νέα σύγχρονη Αριστερά, για την Πατριωτική Προοδευτική δημοκρατική παράταξη, για εμάς, για τα παιδιά μας, για την Ελλάδα».

Ads

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες του ίδιου από τη Σίκινο και το εξής υστερόγραφο:

«Οι φωτο από Σίκινο που αναβλύζει Αιγαίο, αμπέλι και Ελλάδα…..Γιατί όποιος βουτάει εκεί, με τέτοια παρέα, δεν τον πιάνουν οι λάσπες».

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Αχτιόγλου μεταξύ άλλων, δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι «ο βασικός άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον κ. Κασσελάκη, ο κ. Πολάκης, εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ».

«Άρα, το ερώτημα της ενότητας βαραίνει την από εκεί πλευρά και δεν μπορεί ο συνυποψήφιός μου, που υποστηρίζεται από τον Παύλο Πολάκη ως τον βασικό του άνθρωπο, να μην λέει ότι καταδικάζει αυτού του τύπου τις επιθέσεις» σημείωσε.

Η κ. Αχτσιόγλου ζήτησε για ακόμη μία φορά από τον συνυποψήφιό της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να παρουσιάσει το πολιτικό του σχέδιο, που παραμένει άγνωστο, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να δοθεί βαρύτητα στο πολιτικό περιεχόμενο».

Κάλεσε, επίσης, σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές ώστε «να δημιουργηθεί ένα πολύ μεγάλο ρεύμα, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή γιατί αυτό είναι ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., είναι μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι και προχωράμε δυνατά, είναι μήνυμα ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν κυβερνά με λευκή επιταγή, αλλά η αριστερή, η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά και διεκδικεί ξανά τη διακυβέρνηση».