Σε προπαγανδιστικό 20λεπτο υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε μέρος της πρωινής εκπομπής του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά, στον Σκάι.

Ads

Με αφορμή τις προτάσεις των κομμάτων για την φορολογική πολιτική, ο δημοσιογράφος παρουσίασε τους καλεσμένους (Δημήτρη Καιρίδη – ΝΔ, Γιάννη Σαρακιώτη – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Ανδρέα Σπυρόπουλο – ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ), ως εξής: 

«Να ρωτήσω κάτι; Τι σας έπιασε ρε παιδιά προεκλογικά; Βγαίνει ο Μητσοτάκης στις πλατείες και λέει “εγώ ούτε αυξάνω φόρους, ούτε επιβάλλω νέο φόρο”, και εσείς σκοτώνεστε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – λέει ο κόσμος γιατί αυτό το μήνυμα περάσατε στην κοινωνία – ποιος θα φορολογήσει περισσότερο τα μερίσματα και ποιος θα αγγίξει περισσότερο την περιουσία του Έλληνα. Αυτό μου λέει ο κόσμος και αυτό εξέλαβαν όλες αυτές τις μέρες που βγαίναν στελέχη των κομμάτων στην τηλεόραση και εξήγγειλαν από τις εκπομπές φόρους».

Την ίδια στιγμή, στην οθόνη εμφανίζονταν μηνύματα όπως «Δυνατή Ελλάδα χωρίς φόρους θέλουν οι Έλληνες!», «Αποστροφή των πολιτών σε κόμματα που θέλουν φόρους!» και «Η εμμονή κομμάτων για νέους φόρους εξοργίζουν την κοινωνία!».