Οι άνδρες ασφαλείας του Κυριάκου Μητσοτάκη απομάκρυναν βίαια ένα πολίτη που διαμαρτυρήθηκε κρατώντας πλακάτ με φιλοζωικό αίτημα την ώρα που έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ads

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του οι  άντρες της ασφάλειας του, πήραν σηκωτό έναν νεαρό που διαμαρτυρήθηκε με πλακάτ για τη σφαγή ζώων ώστε να γίνουν γούνα.

Ο νεαρός φώναζε «η γουνοποιία δεν είναι ανάπτυξη κ. Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία τον προσήγαγε και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς όπου μετά από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος.

Ads

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ανέλαβε την ευθύνη

Η  Νέμεσις αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σημερινή ακτιβιστική δράση, έξω από το εκλογικό κέντρο που ψήφιζε ο πρώην Πρωθυπουργός, κατά της γουνοποιίας και των εκτροφείων θανάτου εκατομμυρίων ζώων.

«Η γουνοποιία πρέπει να αποσυνδεθεί πλέον από τα μηχανήματα επιδότησης που κρατούν ζωντανή νεκρή αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα. 

Τη δράση πραγματοποίησε στέλεχος της Νέμεσις, ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, που προσήχθη μετά στο ΑΤ Κηφισιάς», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.