Ο τοίχος μπορεί να είχε τη δική του ιστορία και κάποιος να την έγραψε στον τοίχο με μπογιά, όπως λέει στο γνωστό τραγούδι για το Πολυτεχνείο ο Μάνος Λοίζος, ωστόσο αν κάποιος θελήσει να την ξαναγράψει δεν θα μπορέσει να το κάνει στον τοίχο του ιστορικού κτιρίου, καθώς εκεί… δεν πιάνει πια μελάνι!

Ads

To Mega την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο για να δει ιδίοις όμμασι την ολοκλήρωση του καθαρισμού του γκράφιτι που κάλυψε το Πολυτεχνείο προκαλώντας έναν καλλιτεχνικό πόλεμο. Σήμερα ο ρεπόρτερ του μεγάλου καναλιού επέστρεψε στον τόπο του «εικαστικού εγκλήματος» για να είναι σίγουρος ότι κανένας δεν θα μπορέσει να αφήσει ξανά την «πινελιά» του στο ιστορικό κτίριο.

Ο «πανάθλιος» μεν -σύμφωνα με τον Δημήτρη Καμπουράκη- ρεπόρτερ της εκπομπής, δαιμόνιος δε, καθώς όπως τόνισε αγόρασε ο ίδιος για να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον προμήθευαν οι υπεύθυνοι με κάποιο που σβήνει εύκολα, δεν δίστασε ευθαρσώς να κάνει ο ίδιος ένα νέο γκράφιτι στον τοίχο του Πολυτεχνείου επί της Στουρνάρη.

Το «σύνθημα» που έγραψε βέβαια απογοήτευσε τους παρουσιαστές της εκπομπής που θα περίμεναν κάτι πιο μερκελικό… με τον παραγωγό όμως να αποδεικνύεται πιο ευφάνταστος ωστόσο, αφού συνόδεψε το ρεπορτάζ με τη φάσα «εκεί που δεν πιάνει μελάνι».

Ads

Η ειδική αντι-γκράφιτι μπογιά είναι η λύση «για να ξεβρωμίσει ο τόπος» παρατήρησε ο Δημήτρης Καμπουράκης…

Το ρεπορτάζ:

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=gFhJKVTsHEo]