Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου έρχονται στο φως από την έρευνα του ειδικού Καναδού ερευνητή της υπόθεσης. 

Ads

Ο ειδικός αναλυτής μίλησε στην κάμερα του « Φως στο Τούνελ» και υποστήριξε ότι με βάση τα ευρήματά του οι δολοφόνοι έκαψαν τη σορό του Μάριου. 

Επίσης είπε ότι κατάφερε να εντοπίσει τα σημεία στα οποία κινήθηκαν, από την απαγωγή και τη δολοφονία, μέχρι και την καύση του πτώματος. 

Εξέτασε όλα τα στοιχεία, μίλησε με τα μέλη της πρώτης ασύλληπτης ομάδας και ακολούθησε τα ίχνη από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας.

Ads

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσσόπουλος που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», ανέφερε:

«Βλέπουμε από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο ερευνητής, τον ηγετικό ρόλο του εγκέφαλου που οργάνωσε την απαγωγή, δολοφονία και την καύση του παιδιού. Η καύση του πτώματος προκύπτει από τις ηχογραφημένες συνομιλίες αλλά και από μαρτυρία. Ο ερευνητής κατάφερε ακόμα να εντοπίσει έναν δυνατό κρίκο, ένα μέλος της πρώτης ομάδας, που αποχώρησε από την αρχή. 

» Στην δίκη σε δεύτερο βαθμό τον Σεπτέμβριο, θα υπάρχουν εξελίξεις και ανατροπές. Ίσως κάποιοι που θεωρούν ότι θα έρθουν ως μάρτυρες, να βρεθούν κατηγορούμενοι. Ίσως κάποιοι άλλοι που θεωρούν ότι απαλλάχτηκαν να βρεθούν με βαρύτερες κατηγορίες. Η υπόθεση φτάνει στο τέλος της με τη θέληση της οικογένειας, της έρευνας της εκπομπής και βεβαίως με τη στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που έκανε πολύ καλά τη δουλειά της».