Τη δημιουργία δικτύου φυσικού αερίου που θα καλύπτει όλο το γεωγραφικό διαμέρισμα της Πελοποννήσου αποφάσισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ads

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λεβίδι Αρκαδίας υπό την προεδρία του κου Τατούλη, συμμετείχαν οι θεματικοί και γεωγραφικοί αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ Γιώργος Παπαρσένος, ο υπεύθυνος έργου Πελοποννήσου της ΔΕΣΦΑ Γιώργος Στεργίου, δήμαρχοι και εκπρόσωποι των Δήμων Τρίπολης, Άργους, Ναυπλιέων και Κορίνθου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας. 

“Είμαστε όλοι θυμωμένοι με το παρελθόν μας, αλλά τον θυμό αυτό θα τον μετατρέψουμε σε υπευθυνότητα, ορθολογισμό και εντιμότητα, γιατί μόνο έτσι θα οδηγήσουμε τον τόπο μας στην ελπίδα, στη δημιουργία και στην ανάπτυξη” δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης. 

Ο Γιώργος Παπαρσένος, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ, εξέφρασε τη θετική του άποψη στις προτάσεις του κου Τατούλη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την άμεση εκπόνηση της σχετικής μελέτης. Θετικά απάντησε και στην πρόταση για ταυτόχρονη παροχή ευρυζωνικής κάλυψης, με εγκατάσταση οπτικών ινών, πάνω στο δίκτυο του αγωγού φυσικού αερίου.

Ads