«Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 74χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε μέσα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα έναν άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγό του και ο οποίος οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ads

Το περιστατικό έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (1/10) σε σπίτι στην οδό Μηρών στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας 74χρονος Έλληνας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής έναν 50χρονο από τη Γεωργία τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Πυροβολισμούς δέχτηκε και η 45χρονη γυναίκα του, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε εξέλιξη πάρτι και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 74 ετών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως είχε μεθύσει. Πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε τον άνδρα και τη γυναίκα. Ο 50χρονος έχασε την ζωή του ενώ η 45χρονη τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι εκείνη τη  στιγμή ήταν η κόρη του ζευγαριού και 2 φίλες της, ηλικίας 11 και 12 ετών.

Ads

Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.