Στη σύλληψη της 47χρονης γυναίκας που ήταν μαζί με τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στο Μοσχάτο προχώρησε η αστυνομία, καθώς όπως η ίδια ομολόγησε, εκείνη ήταν που έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα το θάνατο του 50χρονου.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 50χρονο θύμα ήταν λογιστής και βάσει όσων είπε η γυναίκα στις Αρχές, της χρωστούσε χρήματα.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη είπε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της Δευτέρας μετέβη στο σπίτι στο Μοσχάτο προκειμένου να συζητήσει μαζί του, αλλά υπήρξε ένταση και τσακωμός. Τότε, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της γυναίκας, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον άνδρα, με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Η ίδια προσθέτει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς πως ο 50χρονος πριν φτάσει η ίδια στο διαμέρισμα, είχε πάρει μία ζώνη, την είχε κρεμάσει σε μονόζυγο και είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Ads

Τελικά όμως η γυναίκα ομολόγησε πως ενώ ο 50χρονος βρισκόταν πάνω σε καρέκλα, με τη ζώνη περασμένη στο λαιμό του και κρεμασμένη από το μονόζυγο, εκείνη τον παρότρυνε να αυτοκτονήσει. Όταν όμως εκείνος δεν το έκανε, τότε η 47χρονη έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του 50χρονου.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Open, sτα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και βίντεο – ντοκουμέντο, λίγες στιγμές πριν το έγκλημα.

Στο βίντεο φαίνεται η 47χρονη, λίγα λεπτά πριν πάει στο σπίτι του 50χρονου, να μεταβαίνει σε συνεργείο της περιοχής και να ρωτά τον ιδιοκτήτη πού μπορεί να βρει τον άνδρα.

Μάλιστα, είπε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης πως μόλις βρει τον 50χρονο «θα τον σκοτώσει».

Αν και είχε λάθος διεύθυνση, τελικά, κατάφερε να βρει την οικία του θύματος. Τότε, ξέσπασε άγριος διαπληκτισμός με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να καλέσουν τις Αρχές, από τις φωνές που άκουσαν.

Σήμερα η 47χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πάντως, ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν την αστυνομία, είναι το γιατί ο άνδρας δεν αντιστάθηκε.