Έγγραφο που αποδεικνύει, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ήταν πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της υπ. Λίνας Μενδώνη, παρουσιάζει το  tvxs.gr. H υπουργός, είχε συμπεριλάβει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, στην επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του Μουσείου Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου.

Ads

Η συμμετοχή του στην εν λόγω επιτροπή, δεν δικαιολογείται από την ιδιότητα του, καθώς δεν είναι αρχαιολόγος ούτε έχει σχέση με μουσειακές σπουδές. Είθισται σε ανάλογες επιτροπές, να τοποθετούνται επιστήμονες σχετικοί με το αντικείμενο, όπως είναι οι υπόλοιποι της επιτροπής, όπως θα δείτε στο έγγραφο.

Δημοσιεύουμε επίσης, τα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί για την επιτροπή που θα επέλεγε τον προϊστάμενο γενικής διεύθυνσης στο Μουσείο της Ακρόπολης, για να γίνει αντιληπτό, πόσο εκτός πλαισίου ήταν η επιλογή Λιγνάδη.

Κανένα επιχείρημα, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την συγκεκριμένη επιλογή, παρά μόνον η ειδική σχέση της υπουργού με τον κ. Λιγνάδη, τον οποίο όπως ισχυρίζεται η ίδια, δεν γνώριζε πριν τον τοποθετήσει στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου!

Ads

Τα επίμαχα έγγραφα