Ομάδα νεαρών στην Δυτική Αττική καταγράφηκε σε βίντεο να πυροβολεί στον αέρα με τουλάχιστον έξι όπλα. Οι νεαροί βαριά οπλισμένοι και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, όπως φαίνεται στο βίντεο του Lawanorder,  άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, ενώ κάποιοι άλλοι παρακολουθούσαν. 

Ads

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Μενιδίου το βράδυ της Τετάρτης. Κατά άλλες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στη γειτονική περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ σε σπίτια στο Ζεφύρι και γίνανε οκτώ συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα. Παράλληλα, έως τώρα, έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί ποσότητα ηρωϊνης που ξεπερνά το μισό κιλό, καθώς και πέντε σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Ads

Οι αστυνομικοί ερμηνεύουν την ανάρτηση των βίντεο στα social media από τους ενόπλους ως «επίδειξη δύναμης» απέναντι σε «αντίπαλη» ομάδα των Άνω Λιοσίων. Αυτό που φοβούνται οι Αρχές είναι να βρίσκεται σε εξέλιξη «βεντέτα» μεταξύ ομάδων που έχουν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό. Ανησυχία υπάρχει και για το κατά πόσο το περιστατικό με τον καταιγισμό πυρών μπορεί να έχει συνέχεια.