Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές χθες, Δευτέρα (8/5) κατόπιν ενταλμάτων που εκδόθηκαν από τον 2ο τακτικό ανακριτή, για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Ads

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κατηγορούμενοι αφορούν ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Για τους δύο αυτούς ανθρώπους, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ερτ, φέρεται ότι έχουν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» της αρπαγής και δολοφονίας. Εκτιμάται ότι οι δύο συλληφθέντες σκηνοθέτησαν ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, ενώ στην πραγματικότητα τους είχε αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση της σορού του Μάριου.

Ο δικηγόρος της μητέρας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, δήλωσε ότι πρόκειται για δύο άτομα που «συμμετείχαν ενεργά στην αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου, στο ραντεβού που κλείστηκε στη Νέα Πέραμο, τον Αύγουστο του 2012». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, που η οικογένεια ελπίζει ότι θα οδηγήσουν στην απονομή δικαιοσύνης και θα βοηθήσουν να βρεθεί η σορός του Μάριου.

Ads

Η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη προαναγγέλλει άλλες τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση.