Χειροπέδες πέρασαν σε δύο 28χρονους στην οδό Ερμού στην Αθήνα, το βράδυ της Τρίτης 7/11, ειδικοί φρουροί της ομάδας Δράσης, μετά από τέλεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε δύο ανήλικες κοπέλες.

Ads

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 22.00, όπως αναφέρει το newsit.gr, όταν τα δύο κορίτσια 13 και 14 χρονών, περπατούσαν στην οδό Ερμού και ξαφνικά τα πλησίασαν δύο άνδρες. Οι δύο τους προσπάθησαν αρχικά να τις αποπλανήσουν, αλλά οι ανήλικες άνοιξαν το βηματισμό τους και κινήθηκαν πιο γρήγορα, λέγοντας στους άνδρες που τις καταδίωκαν να τις αφήσουν ήσυχες.

Ωστόσο εκείνοι συνέχισαν ενώ έγιναν πιο επιθετικοί πλησιάζοντας τις κοπέλες και θωπεύοντάς τες. Τα κορίτσια αντιστάθηκαν ενώ στο σημείο κατέφθασαν ειδικοί φρουροί της ομάδας Δράσης οι οποίοι είχαν παρατηρήσει, ότι τα δύο κορίτσια κινούνταν γρήγορα και κατά πόδας να τα ακολουθούν οι δράστες.

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας και τη μαρτυρία των κοριτσιών οι ένστολοι πέρασαν χειροπέδες στους 28χρονους και τους οδήγησαν σε  αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου επιλήφθηκε του περιστατικού.

Ads