Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η αναμονή φέρνει στο μυαλό όμορφες εικόνες παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και όμορφα δώρα που θα συνοδεύσουν τις ημέρες των γιορτών. Και αυτές τις ημέρες χαράς, το Public.gr παραμένει ο απόλυτος προορισμός για online αγορές χριστουγεννιάτικων δώρων, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία σε όλες τις συναλλαγές. Επιπλέον, μέσω του Public.gr έχεις πρόσβαση σε ακόμα 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, για να συγκρίνεις τιμές και να ανακαλύψεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. 

Ads

Εάν μάλιστα είσαι γονιός ή/και νονός, το Public σού προσφέρει το απόλυτο δώρο: την e-gift card. Πρόκειται για δωροκάρτα αξίας από 10 έως 500 ευρώ, η οποία προσφέρει στους αγαπημένους σου εκατομμύρια επιλογές μέσα από την πληθώρα προϊόντων που υπάρχουν στα εικονικά ράφια του Public.gr. 
Βιβλία, wearables, παιχνίδια, μουσική, DVDs δώρα για εκείνον και εκείνη, δώρα για τη μαμά και τον μπαμπά, δώρα για φίλους, δώρα συμβολικά. Μην αγχωθείς, είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τα καλύτερα!

Αγαπημένα gadgets/ wearables θα είναι πάντα το ιδανικό δώρο τεχνολογίας

Δώρα για όλους…

Ads
  • Το Activity Tracker Xiaomi Mi Band 5 έχει οθόνη AMOLED 1,1″, 2.5D ενισχυμένο γυαλί που προστατεύει την οθόνη, μπαταρία που προσφέρει 14 ημέρες αυτονομία και είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων. 

image

  • Το HUAWEI WATCH GT 2 Pro διαθέτει κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, παρακολούθηση ύπνου και καρδιακού ρυθμού, 100+ λειτουργίες προπόνησης και ακριβή παρακολούθηση GPS. 

image

  • Το Apple Watch Series 6 διαθέτει ενσωματωμένο GPS, Always-On Retina οθόνη και είναι ανθεκτικό στο νερό έως τα 50 μέτρα. Επιπλέον διαθέτει έναν νέο ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή, επαναστατικό αισθητήρα και πολλά χρώματα. 

image