Θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό φέρουν οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές σήμερα στην περιοχή του Πραγγίου Έβρου, κοντά στις όχθες του ποταμού, όπως επιβεβαίωσε στο Tvxs.gr ο ιατροδικαστής, Παύλος Παυλίδης, που πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία.

Ads

Ο ιατροδικαστής επισήμανε ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και έλαβε χώρα μερικά 24ωρα πριν τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ όλες βρέθηκαν δεμένες. Πάνω τους δεν είχαν κάποιο έγγραφο που να βοηθά την ταυτοποίησή τους και οι αρχές, μέσω εξέτασης DNA θα ερευνήσουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συγγενικά πρόσωπα.

Οι σοροί τους μεταφέρονται στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού. 

Ads

Ο ιατροδικαστής διευκρίνησε πως στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια και το ένα από αυτά είναι στρατιωτικού τύπου. Μένει να διαπιστωθεί εάν χρησμοποιήθηκαν και τα δύο στο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η εκτέλεση να έγινε από διακινητές.