Απολογείται σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

Ads

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν το δίκαννο μάρκας BAIKAL, το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα και με το οποίο πυροβόλησε θανάσιμα τον 39χρονο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές το θύμα με το δίκαννο. Το ένα χτύπημα ο 39χρονος, πατέρας τριών παιδιών, το δέχτηκε στα πλευρά του αριστερού του θώρακα και το άλλο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

«Επιτέλους τον σκότωσα», φέρεται να είπε ο 68χρονος μόλις δολοφόνησε τον 39χρονο, πυροβολώντας τον στο κεφάλι με ένα δίκαννο το μεσημέρι της Παρασκευής (15/9) στον Πειραιά. Μάλιστα μετά τη δολοφονία, όταν ο δράστης του εγκλήματος στον Πειραιά συνελήφθη, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς:

Ads

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο 68χρονος δολοφόνησε τον πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, κοντοστάθηκε και είπε: «Επιτέλους, τον τελείωσα, επιτέλους τον σκότωσα».