Ένα τραύμα στο χέρι ήταν η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση.

Ads

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το βαθύ τραύμα στο χέρι και συγκεκριμένα στον πήχη, προκάλεσε αιμορραγία λόγω τρώσεως αγγείου στο αριστερό άνω άκρο.

Το μαχαίρωμα που κατάφεραν οι νεοναζί χούλιγκαν και ίσως προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου κάραμπιτ, όπως αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Άκλη Καμπανού, προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία με αποτέλεσμα ο 29χρονος να καταλήγει σε μόλις δέκα λεπτά.

Στο υπόλοιπο σώμα του 29χρονου δεν εντοπίστηκαν άλλα τραύματα, πέρα από κάποιες μελανιές στα χέρια, γεγονός που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, υποδηλώνει ότι ο Μιχάλης προσπάθησε να αμυνθεί την ώρα που δεχόταν την οργανωμένη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ads

Την Παρασκευή η κηδεία του Μιχάλη – Η επιθυμία και το μήνυμα της οικογένειας

Την Παρασκευή (11/8), η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, στο ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα.

Με μήνυμά της, η οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Το μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Λοστοί, στυλιάρια και καπνογόνα – Όσα βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα ευρήματα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκαν τα αιματηρά επεισόδια με θύμα δολοφονίας τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Πρόκειται για λοστούς, στυλιάρια και άλλα αντικείμενα, τα οποία οι δράστες εγκατέλειψαν στο σημείο της συμπλοκής, στη Νέα Φιλαδέλφεια,  μόλις είδαν να καταφτάνουν στο σημείο αστυνομικοί.

Οι κατηγορούμενοι εξακολουθούν να κρατούνται στη ΓΑΔΑ μετά τις διώξεις που τους ασκήθηκαν για βαριά αδικήματα και την προθεσμία που πήραν για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου ενώ οι δράστες δίνουν δείγμα γενετικού υλικού κατόπιν εντολής της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Διαβάστε: Νέα Φιλαδέλφεια / Διαστάσεις παίρνει το φιάσκο της αστυνομίας – «Ασ’ τους… Πάνε να κοιμηθούν»…