Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» λόγω καρδιακού επεισοδίου, η μητέρα του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, πήρε εξιτήριο.

Ads

Κατά πληροφορίες, η γυναίκα υπέστη καδριακό επεισόδιο στο άκουσμα του θανάτου του παιδιού της. Δέχτηκε τηλεφωνική κλήση από το νοσοκομείο που την ενημέρωνε πως ο γιος της είναι βαριά τραυματισμένος. Όταν έφτασε στον Ερυθρό Σταυρό και της ανακοίνωσαν πως ο γιος της είχε καταλήξει, εκείνη κατέρρευσε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο, η γυναίκα παρουσίασε καλύτερη κλινική εικόνα και αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο.

Η κατάσταση των τραυματιών

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες από την οργανωμένη δολοφονική επίθεση ακροδεξιών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 48χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, περπατά και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

Ads

Ένας ακόμα 47χρονος νοσηλεύεται επίσης στη Νευροχειρουργική Κλινική και αναμένεται να λάθει εξιτήριο σήμερα

Τέλος, 26χρονος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

Εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό πήρε ένας 37χρονος Κροάτης που βρίσκεται μεταξύ των 100 και πλέον κατηγορουμένων που νοσηλευόταν στην Α’ Χειρουργική Κλινική και ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30 από το νοσοκομείο και αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ τον παρέλαβε προκειμένου να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ.

Την Παρασκευή η κηδεία του Μιχάλη – Η επιθυμία και το μήνυμα της οικογένειας

Την Παρασκευή (11/8), η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, στο ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα.

Με μήνυμά της, η οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Το μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη:

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».