Σε πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον του 46χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε στη Βούλα είναι στραμμένες οι έρευνες των Αρχών, τα οποία μάλιστα αναμένεται να περάσουν την πόρτα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ads

Συνεργάτες αλλά και φίλοι του 46χρονου επιχειρηματία θα κληθούν να δώσουν στοιχεία και όποιες πληροφορίες έχουν, προκειμένου να εξιχνιαστεί η υπόθεση της εκτέλεσης έξω από το σπίτι στη Βούλα, όπου διέμενε με τη σύζυγό του, Βικτώρια Καρύδα και να βρεθούν οι δράστες.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του ο επιχειρηματίας, στο οποίο καταγράφηκε η σκηνή της δολοφονίας. Ωστόσο ο δράστης φαίνεται πως είχε προφυλαχθεί καλά, αφού το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με τρόπο που δεν αναγνωρίζονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο εκτελεστής φορούσε καπέλο τζόκεϊ, είναι μετρίου αναστήματος, χρησιμοποίησε σιγαστήρα και φαίνεται πως περίμενε μέχρι ο 46χρονος να μπει στο αυτοκίνητο, για να κάνει την εμφάνιση του. Άρχισε τότε να τον πυροβολεί στην πλάτη με 9άρι πιστόλι.

Ads

Κατόπιν ο δολοφόνος πήγε να απομακρυνθεί από το σημείο, νομίζοντας πως έχει σκοτώσει τον επιχειρηματία, όμως το θύμα είχε βγει από το όχημα περπατώντας τραυματισμένος και προσπαθώντας να φτάσει στο σπίτι του για να γλιτώσει.

Ο εκτελεστής τότε επέστρεψε και τον πυροβόλησε ακόμα δύο φορές στην πλάτη προτού εξαφανιστεί τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί τού Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο δράστης είχε συνεργό, μάλλον με μοτοσικλέτα, ο οποίος περίμενε εκτός εμβέλειας του κλειστού κυκλώματος ώστε να μην καταγραφεί.