Στα ίχνη των εκτελεστών του Βασίλη Στεφανάκου προσπαθούν να φτάσουν οι αστυνομικοί, την ώρα που φοβούνται ανακατατάξεις στον κόσμο της νύχτας αλλά και αντίποινα από φίλους και συνεργάτες του βαρυποινίτη. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισαν ότι δεν θα μείνει αναπάντητη η άγρια δολοφονία.

Ads

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των εκτελεστών του Βασίλη Στεφανάκου και εξετάζουν καρέ καρέ τις εικόνες για να μπορέσουν να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην έρευνα για την εξιχνίαση της στυγνής δολοφονίας.

Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε λευκή μηχανή φορούσαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  σκουρόχρωμα ρούχα μπουφάν και λευκά κράνη. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς πως ο αδίστακτος εκτελεστής με το καλάσνικοφ, ήταν ψηλός και γεροδεμένος. Οι δολοφόνοι εκτιμάται πως είναι Έλληνες. «Φεύγουμε- φεύγουμε» φώναξε, σύμφωνα με μάρτυρες ο εκτελεστής στον συνεργό του αμέσως μετά το φονικό, ανέβηκαν στη μηχανή και εξαφανίστηκαν.

O Πούλος Μαυροειδής, στενός φίλος και συνεργάτης και φίλος του Βασίλη Στεφανάκου μίλησε στον ΑΝΤ1, για τα μέτρα ασφαλείας που έπαιρνε ο βαρυποινίτης. Στο κανάλι μίλησε και ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κυκλοφορούσε πάντα με συνοδεία. «Γνώριζε ότι είχε ανοιχτούς λογαριασμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, που είχε υπερασπιστεί στο παρελθόν το θύμα και σημείωσε ότι ο Βασίλης Στεφανάκος αναλάμβανε πάντοτε τις ευθύνες που του αναλογούσαν και είχε μετανιώσει που δεν μπόρεσε να περάσει περισσότερο χρόνο με τα άτομα που αγαπούσε.

Σήμερα το πρωί στο Χαϊδάρι ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Βασίλη Στεφανάκο, η ταφή του οποίου θα γίνει σε κτήμα που διατηρούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Μάνη.

Ads