Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελία ο 46χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του, Μαρίας Μπονίκου, μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα.

Ads

Η 73χρονη ηθοποιός έφερε τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα ενώ ο εισαγγελέας Πειραιά διέταξε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο 46χρονος ζούσε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του τα τελευταία 7 χρόνια. Είχε σπουδάσει στη Φιλοσοφική, δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κι άλλες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να σκοτώσει τη μητέρα του, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία. Ο ίδιος συνελήφθη από τις αρχές μετά από παράπονα των κατοίκων στην περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα ότι κάποιος έχει βάλει δυνατά μουσική.

Ads

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος τραγουδούσε, μετά μουσικής. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στην Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη».

Την αποκάλυψη για τη δολοφονία της άτυχης ηθοποιού, έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook.