Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 2 Μαΐου ζήτησαν και έλαβαν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, μετά την μεταγωγή του στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ads

«Για εμάς είναι η αρχή και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκ των δικηγόρων της οικογένειας του δημοσιογράφου, Σπύρος Χαριτάτος.

«Πρόκειται για μία δαιδαλώδη υπόθεση, κατά την ταπεινή μας κρίση δεν μπορεί να περιοριστεί σε δύο άτομα, ούτε σε τρία. Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα έρχονται πλέον στοιχεία στη διάθεσή της ελληνικής αστυνομίας και κυρίως την κρίση και την εμπειρία των κυρίων εισαγγελέα και ανακριτή για να φτάσουμε στον κύκλο των προσώπων που εμπλέκονται στη δολοφονία του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ» συνέχισε.

«Είναι μία εξέλιξη που περιμέναμε εδώ και δύο χρόνια έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην Ελληνική αστυνομία. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε και άλλες εξελίξεις και θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό» δήλωσε από την πλευρά της η δικηγόρος Ρόη Παυλέα, που επίσης εκπροσωπεί την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ads

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Καραϊβάζ – ΕΛ.ΑΣ.: Οι δράστες είχαν προβάρει την εκτέλεση μια μέρα πριν