Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σύμφωνα με καταγγελίες, η δράση τους ήταν γνωστή και μάλιστα μια κοπέλα αποκάλυψε, στα social media αλλά και στις αρχές, πως και η ίδια είχε δεχτεί πρόταση από τους δύο δράστες για να συναντηθούν αλλά αρνήθηκε.

Ads

Η οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι έκδηλη, ενώ στη δημοσιότητα έρχονται και τα στοιχεία των δύο κατηγορουμένων, ο ένας εκ των οποίων φαίνεται να έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημα.  Ο πρώτος νεαρός είναι ο Μανώλης Κούκουρας, 20 χρόνων που ζει στη Λίνδο, η οικογένεια του έχει τρία – τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Πεύκους, εστιατόρια, κινέζικο εστιατόριο, καφετέριες και μικρό ξενοδοχείο. Το όνομα του δεύτερου, του 19χρονου, είναι Λουτσάϊ Αλέξανδρος, με καταγωγή από την Αλβανία.

Πως έγινε η δολοφονία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και ενώ ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία και για βιασμό, οι δύο νεαροί είχαν μεταβεί στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη και την έπεισαν να πάνε βόλτα στο εξοχικό του Μανώλη με τον οποίο είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι. Από την ομολογία του 19χρονου Αλβανού προκύπτει πως η συνάντηση έγινε το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου. H άτυχη Ελένη μπήκε στο λευκό βανάκι και κατευθύνθηκαν στην οικογενειακή εξοχική κατοικία στην περιοχή Πεύκους της Λίνδου. Εκεί οι δύο άντρες φέρεται να πρότειναν στην 21χρονη να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους, πράγμα που εκείνη αρνήθηκε. Το «όχι» της φαίνεται να εξόργισε τους δύο νεαρούς και τότε ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους με την κοπέλα να προσπαθεί να διαφύγει. Οι κατηγορούμενοι άρχισαν τότε να την χτυπούν με μένος, ενώ ένας εκ των δύο πήρε το σίδερο επάνω από τη σιδερώστρα και την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.  

Ads

Νομίζοντας ότι την σκότωσαν, την μετέφεραν με ένα αγροτικό όχημα στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» και την πέταξαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων σε μέρος της παραλίας όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από την ξηρά. Στο ίδιο σημείο πέταξαν επίσης και τα προσωπικά της αντικείμενα, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που έκαναν έρευνα στην περιοχή.  Όπως έδειξε η νεκροτομή η κοπέλα ίσως ήταν ακόμη ζωντανή και ουσιαστικά πνίγηκε στη θάλασσα. Σημειώνεται πως ο δικηγόρος του Ροδίτη, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο εντολέας του ήταν στο σπίτι στη Λίνδο, «αλλά στις εξελίξεις που έγιναν δεν είχε καμία συμμετοχή».

Οργή και καταγγελίες στα social media

Ανάμεσα στις οργισμένες αναρτήσεις των χρηστών του διαδικτύου, υπάρχει και μια σοβαρή καταγγελία μιας κοπέλας, η οποία αποκαλύπτει πως και η ίδια παραλίγο να πέσει θύμα των δύο νεαρών ανδρών. Ειδικότερα η κοπέλα αναφέρει πως πριν μια εβδομάδα της είχαν στείλει μήνυμα για να πάνε βόλτα, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε. Μάλιστα μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έσπευσε στην Αστυνομία για να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές για την σχετική συνομιλία. 

image

image