Συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθούν οι δράστες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να ανακοινώνει πως προχώρησε σε 4 συλλήψεις, ενώ έχει εκδώσει συνολικά 10 εντάλματα. Την ίδια ώρα, τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο δικηγόρος του 23χρονου που είχε συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες.

Ads

Μέσω του δικηγόρου του λοιπόν, ο 23χρονος αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα και υποστηρίζει πως εκείνος περίμενε τους δράστες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο δικηγόρος του 23χρονου επισημαίνει πως ο πελάτης του, δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα και εκτίμησε πως στη φονική επίθεση πήραν μέρος 10 με 12 άτομα. Επιμένει πως ο 23χρονος δεν ήταν μέσα σε αυτά.

«Αρνείται τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας»

Ads

Πιο αναλυτικά, o δικηγόρος δήλωσε στο newsit.gr: «Ο εντολέας μου αρνείται τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του Άλκη και της παρέας του. Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός ενός εκ των οχημάτων όμως δεν είχε επαφή με τους παθόντες. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία η οποία θα είναι μακρά θεωρώ, καθώς υπάρχουν 10 με 12 άτομα που συμμετείχαν. Πρέπει να δούμε την ευθύνη, ενός εκάστου στο τραγικό αυτό περιστατικό».