Το βράδυ της Δευτέρας παραδόθηκε ο 38χρονος άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη νονά του, στο σπίτι της στο Βόλο.

Ads

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 75χρονης στο Βόλο: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα, αναζητείται για πέμπτη μέρα ο 39χρονος δράστης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 39χρονος μετέβη με το μηχανάκι του στο αστυνομικό μέγαρο Μαγνησίας και παραδόθηκε. Μάλιστα, αναφέρεται πως ήταν μόνος του, χωρίς την παρουσία δικηγόρου και πως θα αρχίζει αμέσως η ανάκρισή του από της ΕΛ.ΑΣ.

Αύριο το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, προστίθεται.

Ads

Είχε προηγηθεί το πόρισμα του ιατροδιακαστή σχετικά με τη δολοφονία σύμφωνα με το οποίο ο δράστης ο δράστης κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές στο πρόσωπο, τον θώρακα, την καρδιά και την κοιλιακή χώρα την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της επί της Λεωφόρου Καζανάκι, στην Ν. Ιωνία Βόλου. Η γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, αφού ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα και κατόπιν την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Ν. Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή. Η κηδεία της γυαίκας θα γίνει αύριο Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στις 11:00.