Βίντεο με τις κινήσεις του γιατρού την νύχτα της εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής που αργότερα βρέθηκε δολοφονημένη σε δάσος της Χαλκιδικής έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές.

Ads

Σε σχετικό οπτικό ντοκουμέντο, μέρος του παραπάνω υλικού, που δημοσίευσε η Realnews, φαίνεται ο γιατρός να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων. Τόσο η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όσο και η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Κική Πακιρτζίδου, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στον συγκεκριμένο κάδο να πέταξε ο κατηγορούμενος τα ρούχα της άτυχης Ντιάνας, μετά τη δολοφονία, προκειμένου να εξαφανίσει πιθανό γενετικό υλικό.

Όπως προκύπτει από το οπτικοακουστικό υλικό που προέρχεται από κάμερες ασφαλείας, ο γιατρός εγκαταλείπει την εφημερία, μπαίνει στο αυτοκίνητό του και ακολουθεί μια περίεργη πορεία μέχρι το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης. Το ότι πήγε απλά… μια «βόλτα», είναι κάτι που αποκλείουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στις 22:37 της 26ης Απριλίου, ο 38χρονος φαίνεται να κατευθύνεται στο όχημά του που είχε σταθμεύσει απέναντι από το Ιπποκράτειο. Μπαίνει στο αυτοκίνητο και το οδηγεί στο υπόγειο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Ο ίδιος δικαιολόγησε την κίνησή του αυτή στην ανακρίτρια λέγοντας πως ήθελε να μεταφέρει άπλυτα ρούχα. Στις επίμονες ερωτήσεις της δικαστικού, όμως γιατί δεν τα μετέφερε εξαρχής φαίνεται ότι υπέπεσε σε ανακρίβειες. Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να τα μεταφέρει γιατί κρατούσε σακούλες με τρόφιμα και αναψυκτικά. Στο βίντεο, ωστόσο εμφανίζεται να κουβαλάει στην πλάτη ένα μικρό σακίδιο.

Στη συνέχεια, μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και κατευθύνεται προς τη Χαλκιδική. Μετά από ώρες οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την κίνηση του οχήματος σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Θεσσαλονίκης. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής στις 04.01 τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου ο γιατρός σταματά το αυτοκίνητο, κατεβαίνει και ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων. Λίγο πιο κάτω και ένα λεπτό αργότερα, ο γιατρός σε βενζινάδικο για να πλύνει το αυτοκίνητό του. τοίδιο κάνει και λίγες ώρες αργότερα. Στην εύλογη απορία της ανακρίτριας, ο γιατρός απάντησε ότι «συνηθίζει» να καθαρίζει συχνά το αυτοκίνητο γιατί είναι «ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

Ads

Οταν ρωτήθηκε γιατί το έπλυνε μόνο εσωτερικά, είπε ότι δεν υπήρχε δυνατότητα για εξωτερικό πλύσιμο εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο πλυντήριο αυτοκινήτων.