Το δικό του σχόλιο για την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μιλώντας στο Mega ο Δημήτρης Βίτσας.

Ads

«Είναι διαφορετικό πράγμα να μανατζάρεις μία εταιρεία και διαφορετικό να μανατζάρεις μία πολιτική οργάνωση», σημείωσε με νόημα ο πρώην υπουργός, ο οποίος είχε ταχθεί εξαρχής στο πλευρό του Ευκλείδη Τσακαλώτου ενώ στον δεύτερο γύρο στήριξε την Έφη Αχτσιόγλου.

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» ανέφερε συνεχίζοντας και πρόσθεσε: «Εννοώ για τον πρόεδρο και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τώρα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένες λύσεις. Τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αναγκασμένος να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μιλάω για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

 

 

Για το ενδεχόμενο να αποχωρίσει ο ίδιος από το ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλουμε να φύγουμε, θέλουμε να παραμείνουμε η αριστερή ”ψυχή” του κόμματος».

Ads

«Είναι διαφορετικό πράγμα να μανατζάρεις μία εταιρεία και διαφορετικό να μανατζάρεις μία πολιτική οργάνωση. Στην πολιτική οργάνωση κυριαρχεί ο εθελοντισμός και πρέπει να κάνεις τον εθελοντισμό επαγγελματισμό», υποογράμμισε.

Για την επόμενη μέρα στο κόμμα σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας: «Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παραμείνει δυνατός ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα όργανα και το Συνέδριο οδηγούν τον πρόεδρο του κόμματος».

Ειδικά για το Στέφανο Κασσελάκη υπογράμμισε: «Πρέπει να εντρυφήσει στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα και στις ανατροπές που πρέπει να γίνουν».