Οργάνωση με «αριστερίστικα χαρακτηριστικά» και «πικραμένο φορέα που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του» χαρακτήρισε τους «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα», επίσημη πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ads

«Δεν μπορεί ως εργαλείο κάθε τρεις και λίγο να παρακολουθούμε την κάθε Μη Κυβερνητική Οργάνωση, που συνήθως έχει και αριστερίστικα, ούτε καν αριστερά χαρακτηριστικά, και να την παρουσιάζουμε εδώ σαν κάτι το οποίο είναι τόσο καθοριστικό», σημείωσε χαρακτηριστικά και απαξιωτικά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Συνεχίζοντας ο Δ. Μαρκόπουλος πρόσθεσε απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αυτό το παιχνίδι με τον κάθε πικραμένο φορέα που έρχεται από το εξωτερικό και δεν το ξέρει ούτε η μάνα του και τον παρουσιάζετε ως κάτι το φοβερό και τρομερό, πρέπει να τελειώσει».

Ο ίδιος απευθυνόμενος και πάλι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να απαντήσουν ποιος είναι ο εκπρόσωπος της διεθνούς δημοσιογραφικής οργάνωσης στην Ελλάδα και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έχει «πάγια τακτική και στρατηγική, τον κάθε πικραμένο να τον παρουσιάζετε, ως τον φέροντα την απόλυτη αλήθεια. Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι».

Ads

Διαβάστε επίσης: Ελευθερία του Τύπου: Κατρακύλησε η Ελλάδα στην 108η θέση – Τελευταία στην ΕΕ, χειρότερη στα Βαλκάνια