Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο επόμενος δήμαρχος του Πειραιά καθώς με ενσωμάτωση 1,40% συγκεντρώνει ποσοστό 59,21% ένανατι 40,79% του Βασίλη Μιχαλολιάκου. 

Ads

«Μεγάλη ημέρα για τον Πειραιά, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο. Έχουμε αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε» δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης. 

«Σήμερα ο Πειραϊκός λαός νίκησε. Αυτό το βράδυ θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου. Εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους Πειραιώτες. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Είμαστε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» δήλωσε ο δημοτικός πλέον σύμβουλος και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. 


 

Νωρίτερα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εξέφρασε την ευχή η απόφαση του λαού να είναι σωστή, ενώ ανακοίνωσε πως τηλεφώνησε στον Γιάννη Μώραλη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ο Πειραιάς, πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι η Ελλάδα». 

 

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν νιώθω πικραμένος, αντιθέτως νιώθω λυτρωμένος» πρόσθεσε.

Ads

 

Πανηγύρια στο εκλογικό κέντρο Μώραλη

«Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Μώραλη, κρατώντας σημαίες με το λογότυπο του συνδυασμού – αλλά και ερυθρόλευκες σημαίες του Ολυμπιακού – οι υποστηρικτές του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έχουν αρχίσει, ήδη, τους πανηγυρισμούς.

 

Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και άνθρωποι του αθλητισμού, όπως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί, κοντά στην πλατεία Τερψιθέας, στον Πειραιά.