Διεκόπη η απολογία του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη ενώπιον του 6ου Τακτικού Ανακριτή, εξαιτίας του ασφυκτικού κλίματος, με εντάσεις, προπηλακισμούς και διαμαρτυρίες, που είχε δημιουργηθεί από τους 100 και πλέον συγκεντρωμένους επενδυτές και άλλα θύματα της κατάρρευσης του ομίλου Ασπίς. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία.

Ads

Ο ανακριτής αναγκάστηκε να διακόψει την απολογία του επιχειρηματία, που είχε ξεκινήσει περί τη 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής θα επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του επιχειρηματία, που παραμένει κρατούμενος, για τον χρόνο που θα μεταβεί ξανά ενώπιόν του, ώστε να ολοκληρωθεί η απολογία.

Νωρίτερα, ο ανακριτής έλαβε κατάθεση από τον μάρτυρα υπεράσπισης, που είχε προτείνει ο Π. Ψωμιάδης, Βασίλη Αδαμόπουλο, οικονομικό διευθυντή του ομίλου Ασπίς., ο οποίος κατά την έξοδό του αποδοκιμάστηκε από τους συγκεντρωμένους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Ψωμιάδης είναι κατηγορούμενος για επενδυτικά προγράμματα της Ασπίς Capital για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ’ εξακολούθηση.

Ads