Διαψεύδει με δηλώσεις του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τις πληροφορίες που τον ήθελαν να εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, μετά τη χθεσινή του διαγραφή από τη Φώφη Γενημματά από το ΚΙΝΑΛ και την ανεξαρτητοποίηση τόσο του Γιώργου Αμυρά όσο και του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος μάλιστα σε συνέντευξή του είχε ανακινήσει το ζήτημα.

Ads

Παράλληλα, ο πρόεδρος τη ΔΗΜΑΡ σημειώνει ότι με τον Σταύρο Θεοδωράκη βρίσκονται στον ευρύτερο κοινό χώρο και διατηρούν καλή σχέση, ωστόσο προς στιγμή δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με το Ποτάμι.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», αργά χθες βράδυ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με απόφαση της Φώφης Γεννηματά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αντάλλαξαν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις με επίκεντρο τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Επιπλέον, την αντίδραση του πρώην κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ προκάλεσαν διαρροές της Χαριλάου Τρικούπη ότι διεγράφη μόνο ο ίδιος κι όχι συσσωμη η ΔΗΜΑΡ. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε πως διαγράφοντας τον ίδιο για την Συμφωνία των Πρεσπών, η Φώφη Γεννηματά διαγράφει την ΔΗΜΑΡ που έλαβε αυτή την απόφαση

Ads